Projektek

Nyaralás

2021.07.14

Egyesületünk 250 000 Ft értékben járult hozzá, gyermekotthonban élő gyerekek és szociális otthonban élő fiatalok üdültetéséhez. Segítséget nyújtottunk, hogy egy gyermekotthoni csoport és a velük foglalkozó valamennyi nevelő együtt nyaralhasson. Sérült fiatalok esetében szintén hasonló módon segített egyesületünk.

Pályázatunk a Városi Civil Alap keretében "civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása" (2021.) c. pályázat már döntéselőkészítési szakaszban van. Célunk a Nemzedékek Egymásért Egyesület információs és kommunikációs technológiai eszközökkel való felszerelése. 2020. szeptemberében új lendülettel vágtunk bele a munkába, jelenleg majdnem...

Fogyatékos személyek helyi, regionális és országos szervezeteinek szakmai programjainak támogatása 2021 SZOLGÁLTATÁSOK TÁMOGATÁSA Pályázatunk címe: "Tárulj világ" infokommunikációs segítségnyújtás, sérült fiatalok és gondozóik részére.

Többen mondtátok, hogy kellene valami ami igazolja az egyesületi tagságotokat, egy kedves kollégám javasolta, hogy legyen tagsági kártyája minden egyesületi tagunknak. Kértétek megcsináltuk.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület Édes Száj címmel pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy minél több rászoruló gyermek vehessen részt színvonalas, élményekben gazdag rendezvényeken, az alábbi három kategóriában:

NEA-2021

2020.09.29

Civil szervezetek működési és szakmai program célú támogatása 4 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatás

Program a gyermekvédelmi gondoskodásból kikerülő fiatalok számára.

A TESCO-GLOBAL Zrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével (a továbbiakban közreműködő) nyolcadik alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk elnevezésű pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el