Ön választ, mi segítünk

2020.08.25

A TESCO-GLOBAL Zrt. az Effekteam Egyesület közreműködésével (a továbbiakban közreműködő) nyolcadik alkalommal hirdeti meg Ön választ, mi segítünk elnevezésű pályázatát, melynek célja a helyi közösségek támogatása.

A program a vásárlók bevonásával, és az alábbi feltételekkel zajlik:

I. A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS CÉLJA:

A pályázati felhívás célja a TESCO-GLOBAL Zrt. áruházai vonzáskörzetében élő helyi közösségek igényeire alapuló és részvételével megvalósuló programok támogatása az alábbi területeken (a felsorolás példa jellegű, nem kizárólagos):

1. A helyi közösségek környezetének megszépítésére, illetve a helyi közösségi élet előmozdítására irányuló kezdeményezések támogatása - a környezet szépítése, védelme, zöldítése és/vagy beruházás jellegű fejlesztése a helyi közösség részvételével; továbbá a helyi közösségi élet fejlesztése

2. Oktatás, képességfejlesztés rászoruló gyermekek, fiatalok és felnőttek számára

3. Egészséges életmód, egészségmegőrzés - egészséges életmód/táplálkozási szokások kialakítását célzó projektek

4. COVID egészségügyi kezdeményezések - a járvány következtében különösen rászorulóvá váló csoportok támogatása; kiemelten a higiéniai és egészségügyi eszközök biztosítását célzó kezdeményezések

III. A PÁLYÁZAT FONTOS DÁTUMAI:

• pályázati projektek benyújtása: 2020. szeptember 14. és október 14. között;

• pályázati projektek kiválasztása: 2020. október 26. és november 13. között;

• vásárlói szavazás a körzetenként kiválasztott 3 projektre: 2020. november 30. és 2021. január 3. között;

• vásárlói szavazás eredményeinek kihirdetése: 2021. január közepén.

Nem haragszom soha az emberekre, ha másképpen vallják a dolgokat, mint én, mert tudom, hogy az ő igazságuk is éppen olyan igazság a maguk szempontjából, akár az enyém. (...) Az élet sok apró igazsága között talán nem is az igazság a fontos. Hanem a békesség, mellyel megszorítjuk egymás kezét az igazság fölött.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el